Dagbladet Magasinet, lørdag 27. Mars 2021

Det oppleves for meg og min familie som svært surrealistisk å våkne opp å lese 4 sider i Dagbladet Magasinet og nettutgaven. Jeg leser om meg og mine malerier, og min kjærlighet til min kone Meriem. Dagbladet Magasinet leses av flere hundre tusen mennesker.

Som impresjonistisk maler så søker jeg mot ro og harmoni. Jeg maler naturen og vinden. Impresjonisme har aldri vært «sexy» eller «hipt». Men det er gledelig at mitt arbeid har blitt lagt merke til. Jeg liker stillheten.

Riksmedia er ikke stillhet. Å lese om meg i samme publikasjon som kule popstjerner og influensere er kult, men det er ikke den stillheten jeg verdsetter når jeg studerer og maler skyer i bevegelse.

At impresjonisme er noe som blir lagt merke til av Dagbladet gir kunst et løft i vår digitale tidsalder. Journalisten som intervjuet oss, skal ha cred. Resten er historie i sol, skyer, vann og natur.

Som en venn av meg sa det: «Kunst er evighet som kopierer nuet» – Henry David Mendoza

Leave a Comment

Scroll to Top

Register

Log in